Fájdalomcsillapító gyógykozmetikumok

A fájdalom közvetlenül kihat életminőségünkre, munkaképességünkre, kapcsolatainkra. A fájdalom csillapításában a gyógyszerek mellett nagy segítségünkre lehetnek a gyógynövények, illóolajok, zsírosolajok és ezek felhasználásával készült kozmetikumok.

Ezen kiscsoportos foglalkozás témája a fájdalom csökkentésében alkalmazott gyógynövények: izomfájdalom, izomgörcs, ízületi gyulladás/fájdalom, idegfájdalom, reumatikus megbetegedések, sportsérülések, menstruációs fájdalom, migrén és fejfájás.

A tanfolyamon a gyakorlatban is megtanulod, hogyan készíthetsz otthon fájdalomcsillapító kozmetikumokat. Továbbá kiegészítő információkat kapsz, hogy milyen teakeverékekkel támogatható a kezelés belsőleg és milyen gyógynövényeket, illóolajokat használj fürdő készítéséhez.

Amit készítünk:

  • fejfájás balzsam
  • olajkeverék menstruációs görcsökre
  • fájdalomcsillapító balzsam izomfájdalmakra, idegfájdalmakra, reumára
  • fekete nadálytő krém sportsérülésre, mozgástartomány beszűkülésére, de akár nehezen gyógyuló sebekre is használható (bővebben a Fekete nadálytő, a “forrasztófű” blogbejegyzésben olvashatsz róla)

A tanfolyamon elkészített termékeket hazaviheted + további recepteket is adok.

Oktató

Kurkó Ibolya, gyógynövényalkalmazási szakmérnök

Felnőttképzési szám, tanúsítvány

A felnőttképzési törvény végrehajtásáról szóló 11/2020 (II.7) Korm. rendelet értelmében ez a tanfolyam felnőttképzési tevékenységnek minősül és bejelentés köteles. A Pest Megyei Kormányhivataltól kapott felnőttképzési nyilvántartási számom: B/2021/001788.

*Nem szakmai képzés, nem részszakmára felkészítő oktatás és nem OKJ-s képzés.

A bejelentéshez szükséges megadni a személyazonosító adatokat: viselt név, születési név, születés helye és ideje, anyja neve, legmagasabb iskolai végzettsége. Ezeket az adatokat a jelentkezés és befizetés után kérem be e-mailben.

Azon résztvevőknek, akik ezt kérik, Tanúsítványt állítok ki. Ez nem oklevél, hanem tanúsítvány. A foglalkozáson való részvételt tanúsítja. Szakképesítést és szakképzettséget nem ad.

Időpontok:

Létszám: min. 4 – max. 8 fő

Részvételi díj: 35.000 Ft

A foglalkozás ára tartalmazza a felhasznált alapanyagokat, a kinyomtatott tananyagot, a recepteket, valamint a helyszínen fogyasztható kávét, teát, ropit.

“Új katásként” 2022. szeptember 1.-től csak magánszemélyek részére tudok kiállítani számlát.

Helyszín

1027 Budapest, Csalogány utca 55. (Patent Budapest).

Az alábbi gombra kattintva tudsz jelentkezni. A felnőttképzési szerződést az Általános szerződési feltételek tartalmazza.